حجت‌ نیکی‌ملکی به نمایندگی از حرکت اول به هیئت‌مدیره گروه تجارت الکترونیک دیجی‌کالا اضافه شده است؛ تغییری که در آگهی رسمی مجموعه تازه منتشر شده، اما به جلسه هیئت‌مدیره ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ بازمی‌گردد.

نیکی‌ملکی بیش از چهار سال عضو هیئت‌مدیره همراه اول بود و سابقه عضویت در هیئت مدیره بنیاد احسان، وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام، را نیز در کارنامه دارد.

نیکی‌ملکی در پروفایل لینکدین خود عنوان رئیس هیئت‌مدیره گروه دیجی‌کالا را درج کرده است، اما در آگهی رسمی تغییرات منتشرشده، صرفا عضویت او در هیئت‌مدیره به نمایندگی از حرکت اول ثبت شده و اشاره‌ای به ریاست هیئت‌مدیره نشده است.

از سوی دیگر، وب‌سایت دیجی‌کالا نیز در معرفی راهبران این گروه، همچنان محمدمهدی عباس‌خانی را رئیس هیئت‌مدیره معرفی می‌کند. عباس‌خانی نماینده حرکت اول در هیئت مدیره گروه دیجی‌کالا است که سال گذشته از مدیرعاملی حرکت اول کناره‌گیری کرد.

خبرخوان اوندور
بیشتر بخوانید  اقدام خبرسار دیجی‌کالا علیه «هدی بیوتی»