به گزارش اخبار جدید به نقل از خبرآنلاین از هفت صبح، ساعتی قبل جسد پنج زن و مرد که گفته می‌شود قربانی یک قتل عام خانوادگی شده بودند، در بلوار سیمون بولیوار تهران کشف شد.

فقدان این افراد اخیرا به پلیس اعلام شده بود. اجساد این افراد که در گور دسته جمعی درون یک چاه عمیق دفن شده بود که با حضور تیم جنایی و کارآگاهان پلیس آگاهی از داخل آن بیرون کشیده شدند.

عامل این جنایت دستگیر شده و پرونده برای رسیدگی قضایی در اختیار مراجع مربوط قرار گرفته است. 

جزئیات قتل ۵ عضو یک خانواده در تهران؛ انگیزه متهمان «ارثیه» اعلام ش

پرونده ناپدید شدن پنج عضو یک خانواده در تهران با اعتراف دو مرد به قتل آنها وارد مرحله تازه‌ای شده است.

قربانیان شامل مادر، دو دختر و دو پسر یک خانواده بودند که اجسادشان در چاهی عمیق در محدوده بلوار سیمون بولیوار تهران پیدا و با حضور تیم جنایی و کارآگاهان پلیس آگاهی خارج شد.

بیشتر بخوانید  احتمال یک‌طرفه شدن آزادراه تهران ـ قم در مراسم تشییع رهبر شهید

تحقیقات درباره ناپدید شدن این خانواده از حدود یک سال قبل در اداره چهارم پلیس آگاهی تهران آغاز شده بود. در جریان بررسی‌ها، دو مرد که پس از سرقت طلاهای میلیاردی به پلیس مراجعه کرده بودند، مورد ظن کارآگاهان قرار گرفتند.

طبق این گزارش، متهمان در ادامه تحقیقات به قتل پنج عضو خانواده اعتراف کرده و انگیزه خود را دستیابی به ارثیه عنوان کرده‌اند. آنها اجساد را داخل گونی قرار داده و در چاهی حدود ۲۰ متری دفن کرده بودند.

دو متهم بازداشت شده‌اند و تحقیقات قضایی ادامه دارد.

۴۷۲۳۶

کد مطلب 2275846

خبرخوان اوندور