خبرآنلاین: غلامحسین کرباسچی فعال سیاسی اصلاح طلب در بخشی از گفتگوی خود با خبرآنلاین، به موضوع مقاومت مردم در شرایط فعلی پرداخت.

او با بیان اینکه الان مسئله زندگی روزمره قاطبه مردم دچار مشکل هستند، گفت: یک جمع زیادی، ما چند میلیون نفر مثلاً در سال بیمارهای صعب‌العلاج دارند. آقای پزشکیان و مسئولین دولتی بیش از هر کسی این اطلاعات را دارند.

کرباسچی افزود: به هر حال مقاومت و روحیه مردم و این‌ها بسیار خوب است، ولی از این‌ها تا یک مرزی می‌شود استفاده کرد. تا چه مرزی ما وجداناً می‌توانیم ازشان استفاده بکنیم؟ واقعاً وقتی مردم با گرفتاری و فقر فوق‌العاده هستند… این آمارهایی که می‌گویند ۵۰-۶۰ درصد ملت زیر خط فقر هستند، یعنی چه؟ یعنی نان بخور و نمیر هم دیگر ندارند. شما الان آمار مسکن را ببینید؛ مسکن از سال گذشته تا امسال در تهران دو برابر شده است. یعنی چه؟

او با تاکید بر اینکه وقتی می‌گوییم مسئولینی که مردم انتخاب کرده‌اند، اصل مسئله‌شان باید زندگی مردم باشد، گفت: اصل مقاومت ملت را وقتی می‌خواهیم پایدار کنیم، این است که مردم بتوانند باشند تا پایداری داشته باشند.

2929

کد مطلب 2286835