به گزارش ایسنا، دکتر میرزای رزاز گفت: بیماران کرونا بهبود یافته پس از درمان برای محاسبه توده بدنی به اپلیکیشن تاک مراجعه کنند؛ چون به دلیل عدم آگاهی مراقبین بیمار، در صورت سوء تغذیه، این امر میتواند موجب تضعیف مجدد سیستم ایمنی بیمار شود.
بنابر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، میرزای رزاز با اشاره به اهمیت و نقش تغذیه در بیمارانی که از ابتلا به بیماری کرونا بهبود یافتهاند گفت: ما بیماران بهبود یافته کرونایی را به سه دسته تقسیم می کنیم که دسته اول بیمارانی در معرض سوء تغذیه هستند که نمایه توده بدنی آنها کمتر از ۲۰ بوده و کمتر از ۵ % کاهش وزن طی ۳ تا ۶ ماه داشته اند و آلبومین سرم آنها بالای ۳.۵ gldl است.
وی تصریح کرد: گروه دوم بیماران مبتلا به سوء تغذیه متوسط که نمایه بدن آنها بین ۲۰-۱۸.۵بوده و طی ۳ تا ۶ ماه حدود بین ۵ تا ۱۰ درصد شاهد کاهش وزن بوده که آلبومین سرم آنها بین ۳ تا ۳.۵ gldl است که این دو گروه بیماران می توانند درمان خانگی را براساس دستور العمل دفتر بهبود تغذیه جامعه و یا مراجعه به اپلیکیشن تاک را شروع نمایند.
رئیس انجمن تغذیه ایران با اشاره به اهمیت و نقش تغذیه در بیمارانی که پس از درمان مبتلا به سوء تغذیه شدید میشوند، گفت: گروه سوم که ما شاهد کاهش وزن بیش از ۱۰ درصد آنها هستیم و نمایه توده بدنی آنان نیز کمتر از ۱۸.۵ بوده و آلبومین سرم نیز gldl۳ است، حتماً نیاز است که با مراجعه به مشاورین و متخصصین تغذیه روند درمان خو را پیگیری کنند.
وی در خاتمه با اشاره به ارزیابی سطح آلبومین خون که نقش موثری در بررسی وضعیت تغذیهای فرد دارد، خواست تا بیماران بهبود یافته که دچار سوء تغذیه شدهاند با مراجعه به مشاورین و متخصصین تغذیه نسبت به ارزیابیهای بالینی و آزمایشگاهی خود اقدام کنند.
وی همچنین از بیماران مبتلا به ویروس کرونا خواست حتما در طول درمان و در دوران نقاهت به موضوع تغذیه اهتمام جدی داشته باشند.
انتهای پیام