یکی از مهمترین ویژگیهایی که میتوان ارز دیجیتال که سبب محبوبیت و اهمیت آن میشود این است که شبکههای بلاک چین متفاوت آن همواره به روزرسانی میشوند و از این طریق کاربران بیشتری با رمز ارزها درگیر میشوند و در نتیجه محبوبیت آن روز به روز افزایش مییابد. توسعهدهندگان و فعالان حوزه رمزارزها همیشه تلاش میکند تا با تغییر دادن شبکه مبادلات بلاک چین رمزارزها، شرایط بلاک را بهتر کنند. در زمینه تغییراتی که در شبکه مبادلاتی رمزارزها صورت میگیرد صرافی دیجیتال بایننس و زنجیره بایننس از همه بهتر است و بزرگترین سهم را دارد. یکی از زنجیرهها و شبکههای جدید بایننس که جدیداً عرضه شده است bep2 نام دارد که در این مقاله قصد داریم مفهوم آن را بررسی کنیم و ببینیم که آیا این زنجیره بایننس ویژگیهای منحصر به فردی دارد یا نه.
bep2 یکی از استانداردها برای رمز ارز بایننس است و در تراکنشهایی که درون صرافی دیجیتال خارجی بایننس اتفاق میافتد به کار گرفته میشود. زنجیره بایننس از این استاندارد هم در صرافی متمرکز و هم در صرافی غیر متمرکز خود استفاده میکند. به جرات میتوان گفت صرافی بایننس در خصوص ارایه خدمات در حوزه بلاکچین در میان برترینها قرار دارد. به طوریکه نوآوریهای انجام شده در این صرافی همه روزه شرایط متفاوتی را در حوزه کریپتوکارنسی بهوجود میآورد. در آخرین تلاشهای این صرافی برای ارایه خدمات بهتر، شبکه bep2 معرفی شده است. bep2 مخفف این است: Binance Chain Evolution Proposal2. این شبکه جدیدی که معرفی شده یعنی همین استانداردی که از آن استفاده میشود ویژگیهای متفاوتی دارد که قرار است به آن به طور مختصر اشاره کنیم.
زنجیره بایننس چندین ویژگی منحصر به فرد دارد که سبب میشود از دیگر شبکههای بلاک چین موجود متفاوت شود. ابتدا باید گفت که زنجیره بایننس دارای آدرس منبع است. یعنی به شما آدرسی که در آن منبع و مالک توکن صادر شده دارد را ارائه میکند. نکته دیگر درباره زنجیره بایننس نام توکن است. دیگر ویژگی این زنجیره نماد همان توکنی است که در شبکه عرضه شده است. علاوه بر آن تمام توکنهای ارائه شده در شبکه وجود دارند و میتوان یک توکن جدید را نیز به بازار عرضه کرد.
یکی از نکات مهمی که باید درباره bep2 بدانیم این است که سرعت تراکنشهای مالی و مبادلات اقتصادی بسیار بالاست و کارمزدی مناسب برای آن وجود دارد. میتوان گفت که تمام ارزهای دیجیتالی که در دنیا وجود دارند و اهمیت بالایی نیز دارند در شبکه bep2 وجود دارند.
مطلب دیگری که باید به آن توجه داشت واریز و برداشت در شبکه bep2 است. شباهتهای زیادی میان bep2 و erc20 وجود دارد و یکی از موارد شباهت را میتوان در طریقه و روش واریز و برداشت در این شبکه دانست. شما برای برداشت از زنجیره بایننس بر اساس شبکه bep2 باید مقداری ارز بایننس را در کیف پول ارز دیجیتال خود داشته باشید. از ارز بایننس برای پرداخت کارمزد استفاده میشود. میتوانید تمام توکنهایی که زنجیره بایننس از آنها پشتیبانی میکند را از طریق bep2 منتقل کنید.
صرافی دیجیتال بایننس فعالیت خود را پیشرفتهتر و بهتر میکند به همین دلیل میتوان آن را با جرأت یکی از بهترین صرافیهای ارز دیجیتال حال حاضر دنیا دانست. زنجیره بایننس همواره در حال بهتر شدن است به همین دلیل آنها یک نوآوری جدید را با معرفی شبکه BSC داشتند که به معنای «زنجیره هوشمند بایننس» است. این شبکه هدفش اجرای قراردادهای هوشمند در بلاک چین است. میتوان این طور تصور کرد که BSC تکمیلکننده bep2 است ولی عملکرد آنها با هم فرق دارد. برای انتقال دادن قراردادهای هوشمند نمیشود از bep2 استفاده کرد و همچنین در bep20 نیازی به تگ یا ممو وجود ندارد.
در پاسخ به این سؤال که کدام شبکه برای انتقال دارایی و ارزهای دیجیتال مناسب است، برمیگردد به این مسأله که کیف پول شما چیست و صرافیای که قصد دارید در آن فعالیت خود را انجام دهید کدام است. شبکه bep2 که از جمله نوآوریهای زنجیره بایننس و صرافی دیجیتال آن است در میان شبکههای مختلفی که برای انتقال ارز دیجیتال وجود دارد مناسب است. باید توجه داشته باشید تراکنشها بین مبدأ و مقصد باید از همخوانی برخوردار باشند. اگر یک ارز دیجیتال را به آدرس شبکهای اشتباه بفرستید احتمال این وجود دارد که تماماً دارایی شما از بین برود.
در این مقاله به بررسی این موضوع پرداختیم که bep2 چیست و در پاسخ بیان شد که استانداردی است که بایننس کوین و تراکنشها در صرافی دیجیتال بایننس از آن استفاده میکنند. زنجیره بایننس در شبکه بلاک چین همواره در حال به روزرسانی است و میتوان آن را مجموعاً در خصوص ارائه خدمات در زمینه بلاک چین از جمله برترینهای موجود گذاشت. شما میتوانید با ورود به بلاگ صرافی آنلاین والکس اطلاعات بیشتری راجع به ارزهای دیجیتال، بایننس کوین و صرافیهای معتبر جهان کسب کنید.
منبع : بلاگ والکس