مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران: سهمیه بندی بنزین با همان اعداد و ارقامی که مصوب بوده در حال انجام است و هیچ تغییری فعلاً در دستور کار نیست.
به گزارش ایمنا و به نقل از صداوسیما، علی اکبر نژاد علی اظهار کرد: چندین نوبت در طی سال جاری و هم سال گذشته مسئولانمختلف وزارت نفت اطلاع رسانی ویژه به ملت عزیز ایران کردند. اصلاً در برنامه دولت و نه در برنامه مجلس و در قانون ۱۴۰۲، پیش بینی در خصوص افزایش قیمت فرآوردههای نفتی نیست، خصوصاً بنزین و قرار نیست قیمت بنزین تغییر کند و به شایعات ویژهای که در رسانههای مختلف پخش میشود، اخبار کذبی که دارد منتشر میشود بارها و بارها توسط تمام مسئولان حوزه وزارت نفت تکذیب شده و اطلاع رسانی به ملت عزیز ایران انجام شده است. این اطمینان خاطر وجود دارد که ما افزایش قیمت بنزین را نخواهیم داشت.
وی افزود: براساس بند ه تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۲ گفته شده که به منظور بهبود نظام توزیع بنزین، ما در اصل استفاده از کارت شخصی را مردم در دستور کار خودشان قرار دهند و در جایگاه عرضه با کارت شخصی خودشان سوختگیری کنند. این اتفاق در حوزه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با شدت دنبال شد، ما کارتهای شخصی مردم را با تمام سختیهای خودش تولید کردیم و در اختیار مردم قرار دادیم که بتوانیم این بند قانونی را به نحو احسن انجام دهیم و اطلاع رسانیهای ویژهای هم در بخشهای مختلف صورت گرفت.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران ادامه داد: در رابطه با بحث سهمیه روی کارتهای هوشمند سوخت، از ابتدا که بحث سهمیه بندی طرح موضوع شده، روی کارتهای هوشمند سوخت دو نوع سهمیه بندی ذخیره میشده یکی سهمیه با نرخ اول بوده و یکی هم سهمیه با نرخ دوم و همیشه این بوده و الان روی خودروهای سواری، ما ۶۰ لیتر سهمیه با نرخ ۱,۵۰۰ تومان داریم و ۱۵۰ لیتر سهمیه شارژ میشود به صورت ماهیانه با نرخ سه هزار تومان، جدای از این کارت شخصی، کارتهای اضطراری هم در داخل جایگاههای عرضه سوخت در اختیار مردم وجود دارد که با نرخ دوم و با نرخ ۳ هزار تومان به مردم عزیز ایران برای کسانی که کارت همراه خودشان ندارند و یا کارتشان مفقود شده و مشکلاتی در ارتباط با کارتشان حادث شده است، سوخت در اختیار مردم قرار میگیرد این سهمیه بندی از ابتدا وجود داشته و خبری که در ارتباط با مصاحبه یکی از مدیران ما در حوزه آذربایجان غربی و ارومیه طرح موضوع شده، مفهوم اصلی صحبتهای ایشان در این راستا بوده است.
نژاد علی خاطرنشان کرد: قانون تکلیف کرده که استفاده از کارت هوشمند سوخت در خصوص تأمین فرآوردههای نفتی باشد، با توسعه فناوری در حوزه آی سی تی و بحثهایی که ما در حوزه هوشمندسازی داریم از تکنولوژیهای جدید هم امکان استفاده از این فرآیند به وجود میآید و به وجود آمده و در حال تلاش هستیم که امکانات مناسبتری را بتوانیم برای مردم فراهم کنیم که این اتفاق بیفتد. میدانیم که بزرگترین طرح آی سی تی در کشور ما بحث هوشمند سازی توزیع سوخت در جایگاههای عرضه سوخت است. مطالعاتی در این زمینه در حال انجام است و انشاالله اگر نتیجه داد مطالعات آن هم ما در جهت این حرکت خواهیم که برای مردم فرآیند دریافت سوخت آسانتر از روش فعلی باشد، ولی به هر جهت بحث سهمیه بندی با همان اعداد و ارقامی که مصوب بوده در حال انجام است و هیچ تغییری در میزان سهمیه ما نداشتیم و فعلاً هم در دستور کار ما نیست.