سیکنه پاد در جریان گفتوگو خود اظهار داشت: به نظر من، بخشی از مفهوم حجاب در لایحه 15 مادهای که از سوی دولت تدوین شده بود، به حجاب عرفی تمایل داشته و از حجاب شرعی تا حدی کناره گرفته بود. در این لایحه، ما مشاهده میکنیم که اصولاً حجاب شرعی که محدود به کفن و چهره میشود، به حجاب عرفی تغییر کرده است. به عبارت دیگر، تلاش شده است تا مفهوم حجاب در ابعادی گستردهتر و تطابق با آرای اجتماعی تعریف شود.
در خصوص موضوع گشت ارشادی که به افرادی با موهای بیرونآمده اشاره کردید، من نیز معتقدم که تهمت به ترویج فساد و فحشا باید با دقت و شواهد مورد بررسی قرار گیرد و به راحتی نباید اتهامهای چنین جدی را به افراد انتساب داد. این موضوع به سادگی قابل بررسی نیست و باید با رعایت قوانین و فرآیندهای قانونی به آن پرداخته شود.
در خصوص انتقاداتی که به برخی مشاغل و افراد ارائه شده است و کرامت انسانی آنها تضییع شده است، من همچنین با شما موافقم. مطابق نظر شما و نقدهای رئیس قوه قضائیه، اینگونه انتقادات و رفتارها باعث تضییع حقوق و کرامت افراد میشود و نباید در یک جامعه عدالتخواهانه پذیرفته شوند.
در مورد تغییر نگرش خود به حجاب، شما اظهار داشتهاید که قبلاً به عنوان یک محجبه فعالیت میکردید اما به دلیل مسائل حاکمیت و نیاز به اجرای قوانین، این مسئله با مشکلاتی مواجه شده است و اکنون به نظر میرسد که تصمیمی متفاوت گرفتهاید.
با توجه به نظرات مختلف جامعه، مطرح شده که برخی افراد احساس میکنند قادر به تحمل برهنگی نیستند و این نیازمندیها و آراء نیز باید در نظر گرفته شوند. در واقع، همانند مذهبیها در کشور ما، در جوامع دیگر هم نیازمندیها و دیدگاههای مختلف وجود دارد.
در انتها، شما به اهمیت قانونی بودن و حفظ حاکمیت اشاره کردهاید و تاکید میکنید که قانونی که فساد نمیآورد و با آرای اجتماعی هماهنگ است، باید حفظ شود. همچنین به تاریخچه انسانها در پوشش و حجاب اشاره کرده و این موضوع را به مفهوم طبیعی حیا و کرامت انسانی تعلق دادهاید.