دی ۲۵, ۱۴۰۳ ۰۰:۳۱
اخبار جدید پزشکی ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 1 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

بهترین راه تشخیص و درمان بیماری سل

شاید فکر کنید که می توانید از روی علائم ، بیماری سل را تشخیص دهید. اما بهترین راه تشخیص بیماری سل از دو طریق خواهد بود :

  1. تست پوستی 2. آزمایش خون

برای تشخیص و درمان انواع بیماری ها از جمله سل وارد شوید : بهترین مرکز ارائه دهنده خدمات درمانی در منزل

یک آزمایش پوستی سل مثبت یا آزمایش خون سل فقط نشان می دهد که فرد به باکتری سل آلوده شده است. اما این نشان نمی دهد که  سل پیشرفته است یا سل نهفته !

برای بررسی دقیق تر باید آزمایشات دیگری مانند عکسبرداری با اشعه ایکس قفسه سینه و نمونه خلط مورد را انجام دهید.

علائم بیماری سل

از علائم و نشانه های بیماری سل می توان به احساس بیماری یا ضعف ، کاهش وزن ، تب و تعریق شبانه اشاره کرد. از آنجایی که سل انواع مختلفی ( 1. سل ریوی 2. سل خارج ریوی ) دارد. علائم بیماری بسته به محل آلوده شده متفاوت است مثلا علائم سل در ریه ها شامل سرفه ، درد قفسه سینه و سرفه خونی است.

درمان دارویی سل

اگر عفونت سل نهفته دارید، پزشک شما ممکن است درمان دارویی را آغاز کند. این امر به ویژه در مورد افراد مبتلا به ایدز یا سایر عواملی که خطر ابتلا به بیماری سل فعال را افزایش می دهند صادق است. اکثر عفونت های نهفته سل به مدت سه یا چهار ماه درمان می شوند. دستورالعمل های زیر را برای درمان سل در خانه دنبال کنید:

همه داروها را مصرف کنید.

مهم است که هر دوز را طبق دستورالعمل مصرف کنید. و باید دوره کامل درمان را تکمیل کنید. این برای از بین بردن باکتری های بدن و جلوگیری از باکتری های جدید مقاوم به دارو مهم است..

از ویزیت پزشک در منزل استفاده کنید.

درمان در خانه ، بهترین راه برای بیماران مبتلا به سل است زیرا آنها را از عفونت های بیمارستانی یا ابتلا به سویه های بیماری های نوپدید مثل کرونا محفوظ نگه می دارد.

رایج ترین داروهای سل

اگر عفونت سل نهفته دارید، ممکن است نیاز به مصرف تنها یک یا دو نوع دارو داشته باشید. بیماری سل فعال مستلزم مصرف چندین دارو است. داروهای رایج مورد استفاده برای درمان سل عبارتند از:

  • ایزونیازید
  • ریفامپین (ریماکتان)
  • ریفابوتین
  • ریفاپنتین (پریفتین)
  • پیرازین آمید
  • اتامبوتول

در صورت ابتلا به سل مقاوم به دارو یا سایر عوارض ناشی از بیماری، ممکن است داروهای دیگری برای شما تجویز شود.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *