دی ۳, ۱۴۰۳ ۱۴:۵۶
اخبار برگزیده ۰۲ دی ۱۴۰۲ - 1 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

رهبر انقلاب: انتخابات در نقطه مقابل دیکتاتوری است

رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مردم کرمان و خوزستان فرمودند: برخی مردم را از انتخابات دلسرد می‌کنند، این کار غلطی است؛ این اشتباه است و به ضرر کشور است.

به گزارش اخبار جدید به نقل از تسنیم، هزاران نفر از مردم کرمان و خوزستان صبح امروز با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

گزیده ای از سخنان رهبر معظم انقلاب در این دیدار را در ادامه می خوانید:

– کلمه جمهوری و اسلامی هر دو وابسته به انتخابات است؛ جمهوری یعنی مردمسالاری و حاکمیت کشور به دست مردم است.

– دخالت مردم در حاکمیت راهی جز انتخابات ندارد. برخی در مورد لزوم انتخابات اشکال تراشی می‌کنند و دلسرد می‌کنند؛ توجه نمی‌کنند که اگر انتخابات در کشور نباشد یا دیکتاتوری است یا هرج و مرج و ناامنی.

– آنچه جلوی بروز دیکتاتوری را می‌گیرد انتخابات است؛‌آنچه جلوی هرج و مرج و ناامنی را می‌گیرد انتخابات است. انتخابات آن مسیر صحیحی است که می‌توان از آن مسیر حاکمیت ملی و مردمسالاری و جمهوریت را تأمین کرد.

– بعضی‌ها مردم را از انتخابات دلسرد می‌کنند؛ این کار غلطی است و به ضرر کشور است.

– بعضی‌ها برای اینکه مردم را از انتخابات دلسرد کنند مشکلات را جلوی چشم می‌آورند. اگر مشکلات وجود دارد، راه‌حل آن انتخابات است؛ اتفاقا برای آنکه مشکلات برطرف شود باید در انتخابات شرکت کرد.

– امروز در دنیا هیچ کس تفاوتی نمی‌گذارد میان رژیم صهیونیستی با آمریکا یا انگلیس، همه می‌دانند اینها یکی هستند. آمریکا بی‌شرمانه قطعنامه شورای امنیت را برای قطع  بمباران و آتش‌بس وتو می‌کند؛ بی‌شرمانه. اینها با هم فرقی ندارند، اینها یکی هستند.

– یعنی چه وتو می‌کند؟ یعنی همدستی می‌کند در ریختن بمب بر روی کودک و زن و بیمار و پیر و مردم بی‌دفاع. آبروی امریکا رفت و نقاب از چهره تمدن غربی افتاد در این حادثه.

– پیروزی بزرگ ملت فلسطین در این است که غرب را، آمریکا را، ادعاهای دروغین حقوق بشری را بی‌آبرو کردند.

– در تاریخ صد و بیست سی ساله‌ی اخیر کشور ما خوزستان یکی از اصلی‌ترین و مهمترین مراکز مقاومت ملت ایران بوده. مظهر مقاومت ملت ایران در طول این مدت مردم خوزستان بوده‌اند.

– از یک جهت دیگر هم خوزستان یک استان ممتاز است و آن، این است که خون شهیدان همه‌ی استانهای کشور بر روی خاک خوزستان ریخته شده این یعنی چه؟ یعنی خوزستان نماد همدلی و همبستگی همه‌ی ملت ایران است از همه‌ی نقاط کشور جوانها،‌ پیش قراولان، فداکاران‌ آمدند در آنجا با ایمانشان، با انگیزه‌شان در آنجا جنگیدند و جان خودشان را در راه اسلام و ایران و جمهوری اسلامی فدا کردند، خوزستان شد نماد همبستگی ملت ایران.

– ما هرچه که در طول تاریخ از قهرمانی‌های ملت ایران شنیده‌ بودیم؛ از فداکاری‌ها، از گذشتها، از ایستادگی‌ها به چشم خودمان در خوزستان در دوران دفاع مقدس مشاهده کردیم.

– بنده در طول سالها انس با کرمان و کرمانی‌ها، نقاط درخشانی را در این استان و در مردم این استان بالعیان مشاهده کردم. اگر بخواهیم در چند جمله از مهمترین این ویژگی‌ها اسم بیاوریم باید عرض کنم، اولاً هویّت عمیق فرهنگی کرمان است، ثانیاً نخبه‌پروری کرمان؛ این استان از خصوصیاتش پرورش نخبگان است. نجابت اخلاقی و ایمان صادقانه‌ی مردم کرمان است. پیشگامی مردم کرمان در پیوستن به نهضت اسلامی و انقلابی است.

– زمینه‌ی بروز شخصیت بزرگی مثل حاج قاسم سلیمانی اینها است.  نخبه‌پروری و اتصال و ارتباط با مفاهیم اسلامی برجسته و مبارزه‌ی در راه آنها خصوصیت بزرگی است که بنده آن را به چشم در مردم کرمان مشاهده کردم.

– تردیدی نداشته باشید که پیروزی با جبهه‌ی حق است، تردیدی نداشته باشید که رژیم غاصب صهیونیستی یک‌روز از روی زمین ریشه‌کن خواهد شد. این جزو آینده‌های حتمی است بعون الله و قوته و باذن الله وعزته این کار خواهد شد و امیدواریم ان‌شاالله شما جوان‌ها آن روز را به چشم خودتان ببینید.

– ما حدود دو ماه دیگر دو انتخابات مهم داریم در کشور. ملت ایران باید برای انجام این دو انتخابات به بهترین شکل آماده باشد.

-یک انتخابات، انتخابات مجلس خبرگان رهبری است. مجلس خبرگان رهبری اهمیتش در آنجاست که در موقع لازم میتواند رهبر مناسب را برای کشور انتخاب کند و در طول زمان هم میتواند و می‌باید مراقب حفظ شرایط حیاتی رهبری در شخص رهبر موجود باشد؛ بایستی ملت ایران، مردم استانها دقّت کنند، مراقب کنند و این انتخابات را به بهترین وجهی برگزار کنند.

– و اما انتخابات مجلس شورای اسلامی که بسیار مهم است. مجلس شورای اسلامی طبق قانون اساسی ریل‌گذاری کننده‌ی آینده‌ی کشور است. اگر کشور مشکلاتی دارد برای رفع این مشکلات نیاز به قانون‌گذاری و حضور مدّبرانه‌ی مجلس شورای اسلامی است. این دو انتخابات بایستی با شکوه برگزار بشود.

– همه‌ی کسانی که مخاطبانی دارند وظیفه‌ دارند مردم را به انتخابات دعوت کنند، علمای اعلام، اساتید دانشگاه، اساتید حوزه، صداوسیما، مطبوعاتی‌ها، جوانها، افراد در داخل خانواده، اینها همه میتوانند منادی انتخابات باشند، مردم را، مخاطبان خودشان را به انتخابات دعوت کنند، انتخابات آن وقت انتخابات پرشوری خواهد شد.

– اگر مشارکت ضعیف باشد مجلس ضعیف خواهد شد، مجلس ضعیف توانایی کامل برای رفع مشکلات نخواهد داشت. اگر میخواهیم مشکلات برطرف بشود باید مشارکت را بالا ببریم، این وظیفه‌ی همه است. هر که میخواهد مشکلات کشور برطرف بشود راهش این است.

– رقابت یعنی جناحهای سیاسی برای شرکت در انتخابات با هم مسابقه بگذارند، گرایشهای گوناگون سیاسی و اقتصادی در انتخابات با هم مسابقه بگذارند.

– میدان باز باشد برای مسابقه‌ی جناحهای سیاسی و نگاههای سیاسی و نظرات سیاسی، همچنین اقتصادی، همچنین فرهنگی. این معنای رقابت است.

– رقابت یعنی جوانهایی که میخواهند وارد میدان انتخابات بشوند مسابقه بگذارند با افراد سابقه‌دار و با تجربه، اینها تلاش کنند، آنها هم تلاش کنند و یک مجلس خوب و قوی آن مجلسی است که هم از این جوانها در آن باشند، هم از آن مجرّبها و با سابقه‌ها در آن باشند.

– رقابت یعنی همه بتوانند تبلیغات کنند، منتها تبلیغات درست. تبلیغات بایستی همراه با اخلاق و دیانت باشد، تبلیغات غیر از تهمت زدن است، غیر از دروغ گفتن است، غیر از وعده‌ی خلاف دادن است، تبلیغات یعنی انسان نظرات خودش را برای مردم بیان کند این تبلیغات است.

– بنده چهار خصوصیت را در اول امسال راجع به این انتخابات به ملت ایران عرض کردم. اولاً مشارکت قوی، ثانیاً رقابت واقعی، ثالثاً سلامت به معنای حقیقی کلمه و رابعاً امنیت انتخابات. این چهار خصوصیت باید انجام بگیرد.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *