یک مسئول: زنگ خطر به صدا درآمد. عوامل انسانی دخیل قابل شناسایی و مجازات هستند
معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان توضیحاتی در رابطهبا فوت متخصص رشته بیماریهای قلب و عروق بیمارستان شهرستان دلفان ارائه کرد.
به گزارش اخبار جدید به نقل از مهر، معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان توضیحاتی در رابطه با فوت دکتر «پرستو بخشی» متخصص رشته بیماریهای قلب و عروق بیمارستان شهرستان دلفان ارائه کرد.
متن این توضیحات به شرح زیر است:
بسمهتعالی
درگذشت خانم دکتر پرستو بخشی پزشک متخصص رشته بیماریهای قلب و عروق، جامعه پزشکی و عموم همشهریان و علیالخصوص مجموعه دانشگاه علوم پزشکی لرستان را اندوهگین کرد.
اینجانب و اعضای محترم هیئترئیسه دانشگاه با نهایت تأسف و تالم درگذشت این طبیب حاذق را به خانواده محترم ایشان، جامعه پزشکی و مردم استان لرستان تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای آن تازه درگذشته طلب رحمت و مغفرت الهی و صبر و شکیبایی برای خانواده بزرگوارشان مسئلت مینمایم.
جهت تنویر افکار عمومی به استحضار میرساند سرکار خانم دکتر بخشی در آبانماه سال ۱۴۰۱ جهت انجام تعهدات دوره تخصص به استان لرستان معرفی گردید؛ ولی به دلیل مشکلات شخصی و با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت تعدیل شرایط ایشان، پس از یک سال به استان مراجعه نمودند.
بهمنظور رفاه حال نامبرده و تسکینی بر شرایط ایشان و امکان رفتوآمد از طریق فرودگاه به استان تهران، محل خدمت ایشان در پایان آبانماه سال ۱۴۰۲ در مرکز استان (مرکز آموزشی درمانی شهید رحیمی) تعیین گردید.
پس از سپری نمودن چند ماه از تعهدات و الزام به حضور ایشان طبق دستورالعملهای وزارت در مراکز درمانی و عدم تمایل ایشان به حضور مستمر در مرکز استان، درخواست جابهجایی به شهرستان با ضریب محرومیت پایینتر بهمنظور کوتاهشدن دوره تعهدات خود را داشتند، نامبرده حسب تمایل و درخواست شخصی و باتوجهبه نیاز مبرم شهرستان دلفان، بهمنظور ادامه تعهدات در پایان اسفندماه به شهرستان مذکور که از شهرستانهای نیمه برخوردار و با کمترین ضریب خدمتی و دارای تجهیزات لازم و امکان نزدیکی به فرودگاه شهرستانهای خرمآباد و کرمانشاه، معرفی و در منازل سازمانی بیمارستان اسکان گردید.
لازم به ذکر است موضوع فوت ایشان در دست بررسی است و پس از بیانیه پزشکی قانونی، دراسرعوقت به اطلاع عموم رسانیده خواهد شد.
واکنش نظام پزشکی
فانا: محمدرضا اسدی عضو هیات مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ در واکنش به خودکشی یک دکتر جوان در ایکس نوشت: شاید تنها با پیگیری علل خودکشی مرحوم خانم دکتر پرستو بخشی بتوان جلوی دومینوی فاجعهبار خودکشی پزشکان و دستیاران که با بیتوجهی یا سوءمدیریت برخی مسوولان، نظام سلامت کشور را با تهدید جدی مواجه کرده، گرفت تا مانع خودکشی بعدی شد. قطعا عوامل انسانی دخیل در این امر قابل شناسایی و مجازات هستند.
وی پیش از این نیز نوشته بود: افزایش خودکشی نهنگها را دانشمندان هشداری زیست محیطی قلمداد کردند و با نادیده گرفتنش توسط سیاستمردان، اکنون تغییرات اقلیمی را شاهدیم. زنگ خطر خودکشی رزیدنتها نیز توسط اندیشمندان حوزه پزشکی کشور به صدا درآمد و حالا باید دید آیا تصمیمسازان حوزه سلامت نگران آینده سلامت مردم هستند؟
در همین حال رئیس هیات مدیره نظام پزشکی خرمآباد گفت: با جدیت در حال پیگیری موضوع هستیم و نظام پزشکی دفاع از حقوق پزشکان به خصوص پزشکان جوان را از اولویتها کاری خود میداند.
علاالدین شیخی افزود: بلافاصله پس از این اتفاق، مکاتبات لازم با رئیس کل نظام پزشکی کشور صورت گرفته و درخواست جلسه فوری با حضور مسوولان وزارت بهداشت و سایر مقامهای اجرایی (مجلس و دولت) در کنار استفاده از ظرفیت انجمن متخصصین روانپزشکی ایران داده شد. اتفاقات اینچنینی نیازمند واکاوی و بررسیهای تخصصی است و امیدواریم هرچه زودتر این بررسیها انجام شود تا دیگر شاهد چنین اخبار ناگواری نباشیم.