ارتش رژیم صهیونیستی که طی بیش از ۲۰۰ روز جنگ در نوار غزه از انجام هیچ جنایتی دریغ نکرده است، اینبار شگرد جدیدی را برای ریختن خون انسانهای بیگناه و در راس آنها کودکان درپیش گرفته و با جاگذاری مواد منفجره در داخل قوطیهای کنسرو به قتل و کشتار در این باریکه ادامه میدهد.
به گزارش اخبار جدید به نقل از ایسنا، منابع رسانهای گزارش دادند نظامیان رژیم صهیونیستی در خانههای رها شده در نوار غزه قوطیهای مواد غذایی جاگذاری میکنند که داخل آنها مواد منفجره قرار دارد. کودکان و زنان و مردان گرسنه زمانیکه به خانههای مخروبهشان باز میگردند و این قوطیها را میبینند به گمان اینکه مواد غذایی است، آنها را باز میکنند و یکباره منفجر میشوند.
دفتر اطلاعرسانی دولتی نوار غزه در بیانیهای در این باره فاش کرد که ارتش رژیم صهیونیستی عمدا مواد منفجره را در خانههای اهالی نوار غزه جاگذاری میکند تا تعداد شهدای حملات وحشیانه خود را بیشتر کند.
در این بیانیه آمده است: ما نسبت به وقوع مکرر انفجار مواد منفجره به جا مانده از ارتش رژیم اشغالگر در منازل شهروندان به ویژه آنهایی که به شکل قوطیهای کنسرو هستند، هشدار میدهیم.
این دفتر از مجروح شدن چند تن از اهالی غزه در نتیجه منفجر شدن این قوطیها خبر داد و اعلام کرد که آخرین مورد آنها «محمد یاسر سمور» ۱۴ ساله بود که در نتیجه انفجار یک قوطی منفجره در منطقه «الزنه» در «خانیونس» به شدت مجروح شد.
طبق این بیانیه، سمور در حال جستجوی وسایل شخصی خود در داخل خانه بمباران شدهشان بود و قوطی مواد غذایی را پیدا و آن را باز کرد و در نتیجه انفجار این قوطی دچار قطع عضو شد.
دفتر اطلاع رسانی دولتی نوار غزه در ادامه اقدام رژیم صهیونیستی برای جاگذاری مواد منفجره در قالب قوطیهای کنسرو در خانههای فلسطینیها در این باریکه را محکوم کرد.
در ادامه این بیانیه اعلام شده است: اشغالگران گویی راضی به کشتار مردم ما با بمباران مستقیم نبودند و به همین دلیل از فریب کنسروهای حاوی بمب برای افزایش تعداد شهدا و مجروحان به ویژه کودکانی که نمیتوانند این مواد منفجره را تشخیص دهند، استفاده میکند. بر اساس برآوردهای سازمان ملل، حدود ۱۰ درصد از گلولهها و بمبهای پرتاب شده توسط ارتش رژیم اشغالگر که بیش از ۷۵ هزار تن مواد منفجره تخمین زده میشود، منفجر نشدهاند.
این دفتر همچنین اعلام کرد: این بدان معنا است که حدود هفت هزار و ۵۰۰ تُن گلوله و بمب در خیابانها، زمینها و منازل شهروندان، در میان آوار و زیر آوار وجود دارد.
این دفتر همچنین از جامعه جهانی خواست تا تیم های مهندسی تخصصی و کارشناسان مواد منفجره را وارد نوار غزه کنند و به مقامات ذیصلاح محلی در این بخش تواناییهای فنی لازم را برای مقابله با این مواد منفجره به جا مانده و رفع خطر آنها ارائه دهند.
از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، دهها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساختهای نوار غزه به شکل گستردهای ویران شده و فاجعه انسانی بیسابقهای در این منطقه رقم خورده است.
در نتیجه این حملات و محدودیتهایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت ساکنان نوار غزه بهویژه شمال غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.