قیمت دلار در معاملات نقدی روز گذشته نزولی شد و این در حالی است که روزنامه کیهان نوشتهاست که گشایشهای ارزی قابلتوجهی از طریق عراق و قطر محقق شده که باعث دسترسی ایران به چندین میلیارد دلار منابع ارزی جدید شده است.
به گزارش اخبار جدید، بررسیها نشان میدهد حال و هوای بازار ارز هم در سومین روز هفته نزولی بود. در همین راستا و بر اساس ادعای معاملهگران قیمت دلار هرات در ۵۹ هزار و ۲۰۰ تومان دوشنبه را شروع کرد و در ابتدا و قبل از نرخدهی درهم تا ۵۹ هزار و ۴۰۰ تومان بالا رفت. اما در ادامه با نرخدهی درهم و روند نزول در این بازار، قیمت دلار هرات هم با کاهش کانال ۵۹ هزار تومان را از دست داد.
همچنین قیمت درهم امارات در ۱۶ هزار و ۲۸۰ تومان بازگشایی کرد و با کاهش به ۱۶ هزار و ۱۵۰ تومان رسید. معاملهگران به دو دلیل معتقدند بازارساز در حال تزریق درهم است.
در بازار ارزهای دیجیتال هم قیمت تتر روز دوشنبه با کاهش نزدیک به هزار تومان، کانال ۶۰ هزار تومان را از دست داد و به سطح حمایتی ۵۹ هزار و ۳۰۰ تومان رسید.
از سوی روز گذشته اظهارات رئیسکل بانک مرکزی موردتوجه بازار قرار گرفت. فرزین در نشست مشترک با اعضای اتاق بازرگانی گفته بود که با گشایشهای به وجود آمده دسترسی ارز در سال جاری بیشتر شده است. به عقیده تحلیلگران بازار، این گشایشها همان دسترسی بازارساز به بازار ارز سلیمانیه است.
سیگنال دیگر آقای رئیسکل، پیش بینی روند کاهشی نرخ ارز بود؛ فرزین مدعی شد که قیمت دلار باز هم کاهشی خواهد بود.
روزنامه کیهان هم در مطلبی که در شماره امروز منتشر کرد، به تشریح نشستی پرداخت که روز یکشنبه با حضور یکی از اعضای اتاق بازرگانی و رئیس بانک مرکزی برگزار شد؛ نشستی که گفته میشود از گشایشهای ارزی قابلتوجه که از طریق عراق و قطر محقق و به دسترسی ایران به چندین میلیارد دلار منابع ارزی جدید منجر شده است، حکایت داشت. کیهان در ادامه گواهی بر این مدعا آورد و نوشت: روز یکشنبه هم توئیت سیروان بارزانی تاجر معروف کردستان عراق درباره رفتوآمد عوامل بانک مرکزی ایران به این اقلیم باعث ریزش ۸۰۰ تومانی نرخ دلار شد.
از منظر فنیهای بازار در حال حاضر حمایت اول قیمت دلار هرات محدوده ۵۸ هزار و ۹۰۰ تومان است که اگر از دست برود قیمت دلار میتواند به سمت کف کانال حرکت کند. مقاومت اولیه دلار هرات هم ۵۹ هزار و ۲۰۰ تومان است که اگر بالای آن تثبیت دهد روند نزول در بازار کمرنگ خواهد شد.