24 آبان 1403 07:26
اخبار جدید بین الملل 19 آبان 1403 - 5 روز پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

سیاست‌های کلان در دوران ریاست جمهوری دوم ترامپ

ترامپ

یک روزنامه لبنانی نوشت که دولت ترامپ نمی‌خواهد جنگ‌های منطقه‌ای در زمان ریاست جمهوری وی ادامه داشته باشد، لذا تل‌آویو ۸ هفته فرصت دارد که به جنگ در لبنان و غزه پایان دهد.

‌به گزارش اخبار جدید به نقل از مهر، روزنامه الاخبار لبنان در گزارشی به بررسی سیاست‌های کلان دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا پرداخته و نوشت که درز برخی اطلاعات و اخبار می‌تواند شاخص‌های کلی سیاست خارجی دولت آینده ترامپ به ویژه در قبال ایران و چین و نحوه حمایت آن از رژیم صهیونیستی و تعامل با جنگ‌های منطقه‌ای را نشان می‌دهد.

این گزارش می‌افزاید که به نظر نمی‌رسد رئیس جمهور منتخب بخواهد مأموریت رسمی خود را در سایه استمرار جنگ در خاورمیانه پیش ببرد. لذا آزادی عملی که ترامپ برای پایان جنگ به حاکمیت رژیم صهیونیستی تفویض کرده، محدود است.

بنا بر اطلاعات موجود، ترامپ در دوره ریاست جمهوری خود به دنبال افزایش تحریم‌های ایران و اعمال محدودیت‌های بیشتر برای فروش نفت این کشور خواهد بود. این را روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال به نقل از منابع مطلع مطرح کرده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز به استراتژی ترامپ در قبال جنگ‌های منطقه‌ای پرداختند. روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت به نقل از مایک ایوانز یکی از مشاوران ارشد دونالد ترامپ نوشت که وی فرصتی محدود قبل از آغاز به کار رسمی خود به عنوان رئیس جمهور به اسرائیل خواهد داد تا تصمیم قطعی خود در خصوص جنگ را بگیرد.

وی می‌افزاید که ترامپ می‌خواهد جنگ در منطقه طی ۸ هفته آینده به پایان برسد و اسرائیل در این مدت باید اوضاع جنوب و شمال را سر و سامان بدهد.

به نوشته این روزنامه صهیونیستی در این صورت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با پاداش‌هایی از سوی دولت آمریکا مواجه خواهد شد که از جمله آنها امضای توافق عادی سازی با برخی رژیم‌های عربی از جمله عربستان خواهد بود.

مجله فارین افرز نیز به بررسی سیاست فشار دونالد ترامپ بر مهم‌ترین خطر راهبردی آمریکا یعنی چین اشاره کرده و نوشت که آمریکایی‌ها باید در این دوره وابستگی خود به کالاهای اساسی وارداتی از چین را کاهش دهند. انتظار می‌رود ترامپ در دوره جدید ریاست جمهوری خود تعرفه مالیاتی ۶۰ درصدی به تمامی کالاهای وارداتی از چین اعمال کند که این موضوع باعث می‌شود دو طرف به آستانه جدایی کامل بین دو اقتصاد بزرگ نزدیک شوند.

البته برخی کارشناسان اعتقاد دارند که این اقدام می‌تواند به تنش در روابط دوجانبه بین چین و آمریکا منجر شده و سالیانه هزاران دلار هزینه برای خانوارهای آمریکایی داشته باشد و صادرات کنندگان آمریکایی نیز بازار چین را به عنوان یکی از بازارهای بزرگ مصرف برای کالاهای خود از دست بدهند.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *