داشتن کسب و کار خودتان به این معنا نیست که همه چیز برایتان سهل و آسان است و هیچ گونه دشواری را تجربه نخواهید کرد بلکه باید در تمامی زمینه ها به خوبی اطلاعات داشته باشید تا بتوانید به رشد و پیشرفت دست پیدا کنید. یکی از آداب مهم که به خوبی سبب جذب مشتری میشود زبان بدن است.
سه نوع عمده قیر ایزوگام، بر اساس موادی که در آن موجود است وجود دارد، اولین نوع آن قیر طبیعی است که در طبیعت بدون دستکاری انسان یافت می شود.
قیر نفتی دومین نوع قیر است که از تقطیر نفت خام به دست می آید؛ پس از جداسازی اجزاء سبک نفت در ستون تقطیر، مانند نفت سفید و بنزین و پس از تفکیک اجزای سنگین به جا مانده، قیر نفتی به دست می آید.
با سوزاندن مواد آلی، قیر قطرانی به دست می آید؛ این نوع قیر با قیر نفتی شباهت بسیار دارد اما از لحاظ ترکیبات و خواص با آن متفاوت است و به همین سبب در موارد استعمال، رفتار متفاوت و عملکرد متمایزی دارد.
ایزوگام نیز دارای دسته بندی های متنوعی است که بنا بر مواد استفاده شده در آن به دو گروه عمده ایزوگام پلیمری و ایزوگام دمیده تقسیم می شود.
مشخصاتی که به طور فنی در زمان استفاده از قیر جی صادراتی باید به آن ها توجه داشت در زمان عرضه محصول به بازار توسط تولید کننده های داخلی در اختیار علاقه مندان به این محصولات و سایر مشتقات نفتی قرار خواهند گرفت.
با آشنایی با نکات تخصصی در مورد کاربری هر یک از انواع قیر می توانید امکان انتخاب بهترین نوع آن ها را در بازار برای استفاده در سایر صنایع مانند صنعت راه سازی یا صنعت ساختمان که از مصرف کننده های قیر محسوب می شوند داشته باشید.
توجه داشته باشید قیر آماده با طی کردن مراحل ابتدایی آماده سازی و تبدیل شدن به صورت مایع و یا خمیری، بر سهولت و سرعت انجام فعالیتی که قیر در آن مورد استفاده قرار می گیرد، می افزاید.
روان سازی قیر در گذشته توسط حلال های نفتی صورت می گرفته است ولی امروزه توسط تکنولوژی های جدید و به واسطه آب، این پروسه انجام می شود.
چسبندگی قیر آماده، قابلیت استفاده از آن برای سطوح مختلف مانند سطح فلزی و بتنی را ایجاد می کند و همچنین امکان درزگیری و مرمت سطوح و چسباندن لایه های مختلف را فراهم می آورد.
قیر طبیعی اولین نوع قیر است که باید به آن اشاره کرد، نوعی از قیر که به صورت طبیعی در دو حالت دریاچه ای و معدنی در طبیعت موجود است و دوام بالایی دارد.
از انواع دیگر قیر می توان به قیر دمیده، قیر محلول، قیر قطرانی و… نیز اشاره کرد که هر کدام مراحل فرآوری و کاربرد متفاوتی دارد.