اخبار جدید
- عسل مانوکا یک جایگزین بالقوه برای درمان سرطان سینه
4 دقیقه پیش
- محققان انگلیسی می گویند؛ استفاده از سیگار الکترونیکی موجب ضعف جسمی جوانان میشود
9 دقیقه پیش
- راهاندازی اینترنت رایگان و پرسرعت نسل ششم در کیش
9 دقیقه پیش
- سوتی عجیب باشگاه تیم استقلال
15 دقیقه پیش
- همه چیز در مورد ستاره ی درخشان پرسپولیس
20 دقیقه پیش
- نشست رئیسجمهور و هیأت همراه با مقامات ارشد منطقه اقلیم کردستان عراق
24 دقیقه پیش
- آیا کاملا هریس میتواند نامزد تغییر باشد؟
26 دقیقه پیش
- برگزاری نشستهای B۲B میان دانشبنیانهای ایرانی و بعضی از کشورها
32 دقیقه پیش
- ۳۰ درصد کارمندان سامسونگ اخراج می شوند
34 دقیقه پیش
- اینترنت در جزیره کیش بدون فیلتر میشود؟
40 دقیقه پیش
- زمان واریز حقوق بازنشستگان اعلام شد
3 ساعت پیش
- قیمت لپ تاپ ایسوس امروز پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳
3 ساعت پیش
- زلنسکی: مدرکی برای ارسال موشکهای ایران به روسیه نداریم
3 ساعت پیش
- قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳
3 ساعت پیش
- قیمت لیر ترکیه امروز پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳
3 ساعت پیش
رئیس انجمن داروسازان با تاکید بر مشکل جدی تامین نقدینگی برای داروخانهداران گفت: ۴۰درصد داروخانهها در آستانه ورشکستگی قرار گرفتهاند.
به گزارش اخبار جدید به نقل از افکارنیوز، بررسیها نشان میدهد که درحالحاضر، اقتصاد داروخانههای کشور، به شدت دچار مشکل و شرایط دور از ایدهآل قرار دارد. رشد قارچگونه داروخانهها و صدور بیش از حد مجوز برای تاسیس داروخانه و مشکلات اقتصاد کلان کشور باعث شده تا داروخانهها با بحران اقتصادی رو به رو شوند.
شهرام کلانتری خاندانی، گفت: درحالحاضر کمبود نقدینگی یه یک مسله جدی برای داروخانهداران تبدیل شده است، شرکتهای دارویی و داروسازان هم با مشکل کمبود نقدینگی رو به رو هستند در تامین نقدینگی مورد نیاز چالش دارند در نتیجه تمامی این صنفهای مرتبط با یک مشکل مشترک دست و پنجه نرم میکنند.
وی در رابطه با اینکه آیا بانکها و یا سازمان غذا و دارو موظف به حل این مشکل و ارائه راهکار است، گفت: داروخانهداران و داروسازان تقاضایی در این زمینه از سازمان غذا و دارو نداشتند. سازمان غذا و دارو به عنوان یک ارگان رگولاتوری، وظیفه دارد که به امور و وظایف تنظیم گری خود مبادرت کند؛ بنابراین درخواست حمایتی از آنها نداریم، اما درخواستمان از سازمان غذا و دارو این است که نگاه منصفانهای نسبت به خدمتی که در داروخانهها ارائه میکنند، داشته باشد.درخواست داروخانهها از سازمان غذا و دارو برابری حق الزحمه با میزان سختی و چالشها است.
کلانتری با تاکید بر اینکه محصولاتی که در داروخانهها توزیع میشوند کالای استراتژیک هستند و نظارتهای ویژهای را میطلبد، تصریح کرد: باید برنامهریزیها به گونهای باشد که جلوی هرگونه کمبود گرفته شود. در جریان کمبود دارو ابتدا به ساکن داروخانهها با مشکل جدی رو به رو میشوند. برای مثال وقتی یک دارو دچار کمبود میشود، به نوعی امنیت دچار خطر شده.
وی ادامه داد: در جریان کمبود دارو مردم برای پیشگیری از هرگونه بحران اقدام به دپوکردن دارو در خانههای خود میکنند و بیشتر افراد با ارائه نسخه به داروخانههای متعدد بیشتر از نیاز چندین ماهه خود دارو در خانههای خود نگه داری میکنند. همین موضوع باعث بالا رفتن تقاضا برای یک دارو شده و داروخانه ملزم به افزایش سفارشها به شرکتهای پخش دارو میشود. وقتی یک کمبود در بازار احساس میشود، شرکتهای پخش دارویی در این شرایط قاعده و قوانین خاصی در نظر میگیرند.
رئیس انجمن داروسازان افزود: هرچه میزان تقاضا از سوی مردم و داروخانهها بالا میرود، مصوبههای شرکتهای پخش دارو هم بیشتر میشود. تسویه حساب روزانه، تسویه حساب به صورت نقدی، تسویه در پای بارگیری و یا در بهترین حالت تسویه حساب ۱۵روزه مصوبههایی است که شرکتهای پخش دارو در زمان بحران و کمبود یک دارو برای داروخانهداران در نظر میگیرند.
وی با تاکید بر اینکه نخستین آسیب کمبود و بحران دارو در کشور دامن داروخانهداران را میگیرد، اظهارکرد: تغییر سیستم تسویه داروخانهداران با شرکتهای پخش دارو یک بحران نقدینگی برای داروخانهها به وجود میآورد که هیچ راهکاری برای آن در دسترس نیست.
کلانتری در ادامه عنوان کرد: در زمان آرامش بازار تسویه حساب داروخانهها با شرکتهای پخش مدتدار است. از طرف دیگر بیمه در بهترین حالت بدهی خود به داروخانهداران را ۳ماهه تسویه میکند. اما وقتی یک دارو نایاب میشود، فرصت استهمال ۱۰ روزه برای داروخانه در نظر میگیرند. ببنید این اتفاق چه نقدینگی را از داروخانه به خودش اختصاص میدهد.
وی تصریح کرد: از آن طرف داروخانهها وارد فازی میشوند که باید تعهداتشان را نسبت به سازمانهای بیمه گر رعایت کنند. بیمهای که طلب داروخانهداران را هیچ وقت به موقع نمیدهد و میگوید سهم ارز را به من ندادهاند، بار بحران نقدینگی را بردوش داروخانهداران میگذارد. در نتیجه داروخانهداران از سوی شرکتهای پخش دارویی و سازمانهای بیمهگر تحت فشار قرار میگیرند.از یک طرف داروخانه باید به شرکت پخش در مدت کوتاه پول را بپردازد از طرف دیگر بیمه دیر پول میدهد.
وی در ادامه تاکید کرد: با وضعیت کنونی زنگ هشدار برای ورشکستگی داروخانهها به صدا درآمده است. آمارهای ما میگوید بیش از ۴۰درصد داروخانههای کشور در مرز ورشکستگی هستند. علیرغم طرح دارویار که به قیمت دارو اضافه شده بازهم تاکید میکنم بیشتر داروخانهها در مرز ورشکستگی کار میکنند.
رئیس انجمن داروسازان در پایان خاطر نشان کرد: باتوجه به روند رو به افزایش تعداد داروخانهها و توقف رشد جمعیتی، آینده شغلی مبهمی برای داروخانهداران پیشبینی میشود که ممکن است شغل داروخانه داری با چالشهای جدی رو به رو شود.
اخبار پربازدید ۲۴ ساعت گذشته
- خوشآمدگویی متفاوت نخست وزیر عراق به پزشکیان با کلام امیرالمومنین
- سفر پزشکیان به عراق برای صلح و ثبات منطقه موثر است
- آیا ادعای قلعهنویی در مورد عملکرد تیم ملی فوتبال درست است؟
- این آجیل هم دوست قلب شماست هم وزنتان را کم می کند
- جمعیت اتباع خارجی ایران از جمعیت ۷۲ کشور دنیا بیشتر است
- آلودگی هوا به باروری مردان و زنان آسیب میزند
- ابعاد جدید ماجرای هک سیستم بانکی
- تصاویر حضور هنرمندان در جشن مدیران تولید سینمای ایران
- تولید نفت ایران همچنان در مدار صعودی است
- جزئیات سفر پزشکیان به اقلیم کردستان عراق از زبان سرکنسول ایران در اربیل
- فرصت فوق العاده برای خرید اقساطی یک خودروی کرمان موتور
- پوشش زنده مناظره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا؛
- جزئیات از مصوبه افزایش حق مسکن کارگران
- کشف سیاره ای جدید که فرضیات ستاره شناسان را به چالش می کشد
- طرح عجیب ترامپ برای مقابله با مبادلات تجاری ضد دلاری کشورها
اخبار پربازدید ۷ روز گذشته
- پر استرسترین و کم استرسترین مشاغل جهان
- بیت سیاح هفتمین طلای ایران در پارالمپیک را کسب کرد (بروزرسانی: بیت سیاح دیسکالیفه شد!)
- نماینده مجلس: طرح نور تا زمان اصلاح قانون اجرا میشود
- ایران کارخانه چاپ پول جهان | ۷۵ هزار تریلیون ریال نقدینگی!!
- والیبال نشسته ایران قهرمان پارالمپیک ۲۰۲۴ شد
- رئیس سازمان بورس استعفای کتبی خود را تقدیم رئیس شورای عالی بورس کرد
- «روحالله رستمی» با شکستن رکورد جهان و پارالمپیک طلایی شد
- هزینه معمولیترین لوازم تحریر ۴ میلیون تومان!
سایر بخش ها
Akhbarejadid - All Right Reserved @2020-2024