رئیس جمهور در دومین نشست بررسی راهکارهای رفع ناترازی برق:

با توجه به ناترازی موجود در تامین باثبات برق، همه دستگاه‌های ذیربط باید بسیج شوند تا تسهیل‌گری لازم برای ساخت نیروگاه‌های برق پاک توسط سرمایه‌گذاران بخش خصوصی انجام شود.

تعدادی از سرمایه‌گذاران در جلسه‌ای، برای ایجاد ظرفیت تولید ۳۰ هزار مگاوات برق خورشیدی و بادی اعلام آمادگی کرده و عنوان کردند که برای این منظور صرفا مجوزها و تسهیلات محدودی از دولت می‌خواهند؛ این جلسه برای آن است که موانع پیش‌روی این سرمایه‌گذاران برای آغاز کارشان برداشته شود.

پس از سخنان رئیس جمهور، راهکارهای اختصاص زمین و صدور مجوز ساخت نیروگاه توسط وزرای مربوطه بررسی و در اسرع وقت صادر شود و برای آن دسته از سرمایه‌گذاران هم که زمینی را جهت اجرای پروژه‌های خود مدنظر دارند، اقدامات لازم برای تخصیص زمین در مدت زمانی کوتاهی به فوریت انجام شود.

خبرخوان اوندور
بیشتر بخوانید  پزشکیان: می‌خواستند ایران را ۴۸ ساعته مثل سوریه کنند