تیر ۲۰, ۱۴۰۴ ۰۸:۳۲
اخبار برگزیده ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - 1 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

روزنامه جمهوری اسلامی خطاب به قاسمیان: این توهین به حجاج نیست که بگویی بجای آنتالیا به مکه بیایید؟

«به هیچ وجه شایسته نیست یک شیخ حاضر در مراسم حج بجای پرداختن به جلوه‌های زیبای معنویت حج و تبلیغ شعایر ارزشمند حج ابراهیمی و دعوت از علاقمندان به حضور در این موسم زیبا و بیاد ماندنی و درک معارف الهی، از مسافران آنتالیا و… دعوت کند که به این سرزمین سفر کنند.»

واکنش روزنامه جمهوری اسلامی به حرفهای قاسمیان: این توهین به حجاج نیست که بگویی بجای آنتالیا به مکه بیایید؟

این روزنامه نوشت: طی روزهای اخیر یک شیخ ایرانی نسبتاً فعال در برخی برنامه‌های تلویزیونی در شهر مدینه و در ایام حج با انتشار یک کلیپ تصویری سخنان تفرقه‌افکنانه‌ای بر زبان جاری کرده است.

در اوج این ایام که تبلور آیین وحدت بخش حج و تحبیب قلوب بین مسلمانان بوده و جهان اسلام بیشتر از هر زمان دیگر نیازمند هوشیاری و دلسوزی نسبت به تقویت و تحکیم صفوف مسلمانان و کشورهای اسلامی است هر گونه تحرکات و تبلیغات سوء دقیقا آب ریختن در آسیاب دشمنان خاصه رژیم صهیونیستی است که خواهان ایجاد شکاف و اختلاف بین جهان اسلام علی‌الخصوص کشورهای منطقه و در صدر آن بین ایران و عربستان است. ضمن اینکه مطالب کفته شده در سخنان این فرد مبنی بر ظواهر مراکز فساد در مکه و مدینه کاملاً کذب است و در این دو شهر مقدس هیچ گونه مظاهری از مراکز بی‌بند باری وجود ندارد.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

بهیچ وجه شایسته نیست یک شیخ حاضر در مراسم حج بجای پرداختن به جلوه‌های زیبای معنویت حج و تبلیغ شعایر ارزشمند حج ابراهیمی و دعوت از علاقمندان به حضور در این موسم زیبا و بیاد ماندنی و درک معارف الهی، از مسافران آنتالیا و… دعوت کند که به این سرزمین سفر کنند که بسی گفتگوی نابجا و توهین آشکار و کاملاً بی‌معرفتی و ضعف مروت نسبت به اعتقادات و شعایر است. این کار حسی از تمنای مشهور شدن نظیر آن اعرابی را تداعی می‌کند که در جاهلیت در چاه آب زمزم ادرار نمود.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *