آبان ۲۶, ۱۴۰۴ ۱۳:۴۹
اخبار جدید سیاسی ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 4 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

جزئیات گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیرخارجه طالبان درباره حقابه ایران و اتباع

عراقچی و متقی در تماس تلفنی، خواستار اقدام فوری کشورهای اسلامی برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شدند و بر توسعه همکاری‌های مرزی و کنسولی تأکید کردند.

جزئیات گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیرخارجه طالبان درباره حقابه ایران و اتباع

به گزارش همشهری آنلاین، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و مولوی امیرخان متقی وزیر امور خارجه حکومت سرپرست افغانستان طی تماس تلفنی درباره ضرورت اقدام فوری از سوی کشورهای اسلامی برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و همچنین موضوعات مهم دوجانبه گفتگو و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه ایران و وزیر امور خارجه حکومت سرپرست افغانستان در این گفتگوی تلفنی، ضمن محکوم‌کردن شدید جنایات جنگی و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه و محاصره غذایی مردم بی‌دفاع فلسطین در این باریکه، بر ضرورت اقدام فوری و هماهنگ کشورهای اسلامی برای کمک‌رسانی به مردم و توقف نسل‌کشی تأکید کردند.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

در این چارچوب، برگزاری فوری نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی برای اتخاذ تصمیمات عملی و مؤثر در جهت پایان‌دادن به تجاوزات رژیم صهیونیستی و حمایت از ملت مظلوم فلسطین مورد تاکید قرار گرفت.

در این گفتگو، دو طرف پیرامون دیگر موضوعات از جمله موضوع تأمین حقابه ایران، همکاری‌های مرزی، تقویت تعاملات کنسولی و بازگشت تدریجی و آبرومندانه اتباع افغانستان به کشورشان نیز بحث و گفتگو کردند.

همچنین با توجه به اشتراکات تاریخی، دینی و فرهنگی دو ملت همسایه و مسلمان ایران و افغانستان، اهمیت گفتگوی مستمر، تعامل سازنده و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای در چارچوب منافع مشترک مورد توجه قرار گرفت.

کد خبر 966531

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

bento4d

bento4d

bento4d

situs slot