تیر ۷, ۱۴۰۵ ۰۲:۵۹
اخبار جدید گوناگون ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ - 10 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

ساخت ۴ شهردخت جدید در پایتخت

با هدف توسعه فضاهای اختصاصی برای دختران در مناطق مختلف شهر، چهار مرکز شهردخت در مناطق ۳، ۵، ۱۰ و ۱۲ساخته می‌شود.

ساخت ۴ شهردخت جدید در پایتخت

به گزارش همشهری آنلاین؛ مریم اردبیلی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران گفت: در راستای توسعه فضاهای اختصاصی برای دختران و ارتقای کیفیت خدمات فرهنگی و اجتماعی در مناطق مختلف شهر، تملک املاک مورد نظر در موقعیت‌های شاخص مناطق ۳، ۵، ۱۰ و ۱۲ انجام و در اختیار طرح قرار گرفت. این املاک با متراژهای متفاوت، بر اساس ظرفیت و نیاز هر منطقه، در قالب پروژه‌های متنوع شامل بهسازی، تجهیز، مرمت و در برخی موارد ساخت و ایجاد شدند.

او افزون: در قالب کد پروژه‌های احداثی، بهسازی، تجهیز و مرمت مراکز ویژه دختران و خانواده و همچنین پروژه‌های سرمایه‌ای غیرمستمر در مناطق، اعتبار لازم اختصاص یافت. این اقدام با هدف تأمین منابع مالی پایدار و تسریع در روند عملیات اجرایی انجام شد تا امکان تجهیز، مرمت یا ساخت کامل این مراکز با استانداردهای روز فراهم شود.

اردبیلی تاکید کرد: با پیگیری مستمر مرکز زنان و خانواده و همکاری مدیریت شهری، بخش قابل توجهی از موانع و چالش‌های اجرایی مرتفع گردید. در نتیجه این پیگیری‌ها، ساختمان‌های مذکور به لحاظ زیرساختی به مرحله بهره‌برداری رسیده‌اند و امکانات لازم برای ارائه خدمات متنوع در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی فراهم شده است.

به گفته رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران، به‌زودی با استقرار بهره‌برداران در این مراکز، فعالیت‌های تخصصی در تم‌های خلاقیت، نوآوری و موضوعات روز مرتبط با دختران آغاز خواهد شد. برخی از این مراکز هم‌اکنون در مرحله برگزاری مزایده برای انتخاب بهره‌بردار قرار دارند و برخی دیگر مراحل پایانی واگذاری را طی می‌کنند تا به‌صورت رسمی به شبکه مراکز فرهنگی ویژه دختران ملحق شوند.

بیشتر بخوانید  وقوع بارش‌های خفیف در شمال کشور؛ تشدید آلاینده‌ها در تهران تا اوایل هفته آینده

شهردخت‌ها در کدام مناطق افتتاح می‌شود؟

۴ شهردخت مناطق ۳، ۵، ۱۰ و ۱۲ به زودی در به بهره برداری خواهد رسید.
شهردخت منطقه ۳
نشانی: خیایان شریعتی- خیابان یخچال- جنب باغ موزه آب
مساحت: ۴ هزار و ۹۰۰ متر مربع
امکانات: خدمات آموزشی و هنری- خدمات ورزشی- خدمات فرهنگی فراغتی نظیر سالن آمفی تاتر، کتابخانه، قرائت خانه

شهردخت منطقه ۵
نشانی: محله باغ فیض- اشرفی اصفهانی باغ فیض- خیابان زارعی باغ گلاریس
مساحت: ۳۶۰ متر مربع در ۲ ساختمان
امکانات : فضای کار اشتراکی، پاتوق گفتگو، کافه دختران، کلاس های آموزشی

شهردخت منطقه ۱۰
آدرس: بلوار بریانک کوچه غفوری
مساحت: ۴۶۷ متر مربع
امکانات: در سه طبقه مجزا در مجاورت بوستان ایران

شهردخت منطقه ۱۲
نشانی: نشانی شهر دخت منطقه ۱۲ باغ کیهانی، خ خیام، کوچه مهدویان احدی، کوچه فرخی، کوچه قیاسی، باغ کیهانی
مساحت: عرصه ۴۵۰ و اعیان ۲۵۰ متر مربع
پیشرفت فیزیکی : ۹۰ درصد

کد خبر 975248

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *