تیر ۶, ۱۴۰۵ ۰۷:۵۰
اخبار جدید گوناگون ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 9 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

هوای تهران خنک می‌شود

اداره کل هواشناسی استان تهران از افزایش نسبی دما طی امروز (۱۲ مهر) و کاهش نسبی دما طی فردا (۱۳ مهر) خبر داد.

هوای تهران خنک می‌شود

اقتصاد۲۴- بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران آسمان صاف تا کمی ابری در ساعات بعد از ظهر همراه با افزایش وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

بخش‌های جنوبی و غربی استان نیز به‌ویژه در ساعات عصر و شب، افزایش باد گاهی با خیزش موقت گرد و خاک محلی و یا انتقال گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش کیفیت هوا همراه خواهد بود. با توجه به کاهش سرعت وزش باد طی دو روز آینده، در بعضی ساعت‌ها به‌ویژه شب و ابتدای روز در نواحی پر تردد شهری وقوع پدیده غبار محلی و افزایش نسبی غلظت آلاینده‌های هوا دور از انتظار نیست.

امروز (۱۲ مهرماه) افزایش نسبی و فردا (۱۳ مهرماه) کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا (۱۳مهرماه) صاف و وزش باد در بعد از ظهر افزایش باد با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۱۴مهرماه) با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا

بیشتر بخوانید  انتقال پایتخت فقط ۵ درصد از بحران تهران را کم می‌کند
مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *