آذر ۱۴, ۱۴۰۴ ۰۵:۴۱
اخبار جدید سیاسی ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - 1 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

تأیید سلامت آب معدنی ایرانی؛ اتهام مرگ دو شهروند عمانی رد شد

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عمان گفت: پیگیری‌های وزارت امور خارجه و رایزنی‌های اتاق بازرگانی بر سلامت آب معدنی صادراتی به عمان تاکید دارد.

تأیید سلامت آب معدنی ایرانی؛ اتهام مرگ دو شهروند عمانی رد شد

به گزارش تجارت نیوز، رازقی رئیس اتاق بازرگانی ایران و عمان  درباره ممنوعیت ورود آب معدنی ایران به عمان و کشورهای حاشیه خلیج فارس گفت: تولیدکنندگان آب معدنی ایران، به ویژه واحدهای استان چهارمحال و بختیاری، به دلیل کیفیت بالای محصولات خود، سال‌ها به عمان و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می‌کردند. چندی پیش رسانه‌های این کشورها اعلام کردند که دو نفر عمانی پس از مصرف آب معدنی ایرانی دچار مشکل شده و جان خود را از دست داده‌اند.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

رازقی در ادامه افزود: پیگیری‌های وزارت امور خارجه و رایزنی‌های بازرگانی نشان داد که سلامت کالا تأیید شده است. نمونه‌برداری‌های انجام شده در مقصد و ایران سلامت آب معدنی را تأیید کرده و مشخص شد که بطری‌ها پلمپ نداشته و مواد مخدر به آن‌ها تزریق شده بود. بنابراین آب معدنی ایرانی هیچ نقشی در این حادثه نداشت و علت مرگ مرتبط با مواد خارجی در بطری بوده است.

بیشتر بخوانید  پزشکیان هفته آینده به عمان می رود

وی  گفت:با این حال، پس از انتشار این اخبار، مصرف آب معدنی ایران به طور موقت در عمان و چند کشور حاشیه خلیج فارس ممنوع شد. این محدودیت باعث شد که تولیدکنندگان ایرانی بازار خود را از دست بدهند و حتی در بازار داخلی نیز اثر منفی بر اعتبار محصول ایجاد شود.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عمان با اشاره به اعاده حیثیت واحدهای تولیدی آب معدنی ایرانی تأکید کرد: وزارت بهداشت و امور بین‌الملل باید پیگیر این موضوع بوده و نسبت به اعاده حیثیت واحدهای تولیدی اقدام کنند. گواهی سلامت کالا و حمایت دیپلماتیک برای بازگرداندن اعتبار و بازار محصول ضروری است تا حیثیت کالای با کیفیت ایرانی حفظ شود.

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *