به گزارش تجارت نیوز،  

ترامپ در تروث سوشال نوشت:
▫️ونزوئلا به‌طور کامل به‌وسیله بزرگ‌ترین ناوگان دریایی که در تاریخ آمریکای جنوبی تاکنون گردآوری شده است احاطه شده است.

▫️این ناوگان تنها بزرگ‌تر خواهد شد و شوک واردشده به آن‌ها با هیچ‌چیز که پیش‌تر دیده‌اند قابل مقایسه نخواهد بود، تا زمانی که همه نفت، زمین و دیگر دارایی‌هایی که پیش‌تر از ما دزدیده‌اند را به ایالات متحده آمریکا بازگردانند.

▫️رژیم نامشروع مادورو از نفت این میدان‌های نفتی دزدیده‌شده برای تأمین مالی خود، تروریسم مواد مخدر، قاچاق انسان، قتل و آدم‌ربایی استفاده می‌کند.

▫️به‌دلیل سرقت دارایی‌های ما و به دلایل متعدد دیگر از جمله تروریسم، قاچاق مواد مخدر و قاچاق انسان، رژیم ونزوئلا به‌عنوان یک سازمان تروریستی خارجی تعیین شده است.

▫️بنابراین، امروز دستور یک محاصره کامل و تمام‌عیار همه نفتکش‌های تحریم‌شده که به ونزوئلا وارد می‌شوند و از آن خارج می‌شوند را صادر می‌کنم. مهاجران غیرقانونی و مجرمانی که رژیم مادورو در دوران دولت ضعیف و ناتوان بایدن به ایالات متحده فرستاده است، با سرعت بالا به ونزوئلا بازگردانده می‌شوند.

بیشتر بخوانید  واکنش قیمت نفت به جنگ آمریکا با ایران/ نفت برنت به 116 دلار رسید

▫️آمریکا اجازه نخواهد داد مجرمان، تروریست‌ها یا کشورهای دیگر ملت ما را غارت کنند، تهدید کنند یا به آن آسیب برسانند و به همان اندازه اجازه نخواهد داد یک رژیم خصمانه نفت، زمین یا هر دارایی دیگری از ما را تصاحب کند که همه آن‌ها باید فوراً به ایالات متحده بازگردانده شوند.

منبع: هم میهن

خبرخوان اوندور