اسفند ۵, ۱۴۰۴ ۲۱:۰۸
اخبار جدید اجتماعی و حوادث ۰۱ دی ۱۴۰۴ - 2 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

دستگیری یک کارشناس رسمی دادگستری به اتهام رشوه

رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان اردبیل از دستگیری یک کارشناس رسمی دادگستری این استان به جرم ارتشاء خبر داد.

دستگیری یک کارشناس رسمی دادگستری به اتهام رشوه

خبرگزاری صداوسیما: رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان اردبیل از دستگیری یک کارشناس رسمی دادگستری این استان به جرم ارتشاء خبر داد.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

دستگیری یک کارشناس رسمی دادگستری به اتهام رشوه

رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان اردبیل با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی رصد و اقدامات اطلاعاتی کارشناسان حفاظت و اطلاعات دادگستری استان، یک کارشناس رسمی دادگستری حین دریافت رشوه از سوی صاحب پرونده شناسایی و دستگیر شد.

وی افزود: این کارشناس در قبال ارائه نظر کارشناسی در یک پرونده، مبلغ در حدود ۵۰۰ دلار از طرف پرونده درخواست کرده بود که در جریان عملیات هماهنگ و در هنگام دریافت وجه رشوه در محل، توسط کارشناسان حفاظت و اطلاعات دادگستری استان اردبیل دستگیر شد.

رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان با تأکید بر رویکرد قاطع دستگاه قضائی در مقابله با فساد تصریح کرد: برخورد جدی و قانونی با هرگونه فساد، صیانت از سلامت دستگاه قضائی و عاری‌سازی ساحت عدالت از هرگونه ناپاکی، از رویکردهای اصلی حفاظت و اطلاعات دادگستری بوده و با هرگونه تخلف و جرم در این حوزه بدون اغماض برخورد خواهد شد.

بیشتر بخوانید  حادثه دلخراش در صحنه فیلمبرداری سریال سلمان فارسی

وی خاطرنشان کرد: رسیدگی به این پرونده در چارچوب قوانین و مقررات در حال انجام است.

رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان در پایان اظهار داشت: به منظور دریافت همکاری‌های مردمی سامانه تلفنی ۱۲۷ ستاد خبری حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه نیز آماده دریافت اخبار و گزارشات مردمی می‌باشد.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *