به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «آن‌چه در طول بیش از چهار دهه فعالیت مطبوعاتی در ایران به نظام رسانه‌ای کشور شکل داده، بیش از آنکه حاصل حمایت نهادهای قدرت باشد، نتیجه تاب‌آوری و مقاومت فردی روزنامه‌نگاران بوده است.» این بخشی از صحبت‌های محمد عطریانفر (مدیر رسانه و روزنامه‌نگار) بود که به همراه علیرضا معزی و احمد زیدآبادی در نشست «خط قرمز» که در دفتر توسعه آموزش رسانه برگزار شد، حضور پیدا کرد. 

به گفته عطریانفر، رسانه در ایران همواره در وضعیتی میان خوف و رجا حرکت کرده و شکل‌گیری آن تابع یک طراحی روشن از سوی نهاد قدرت نبوده است.

او ریشه این وضعیت را در نوع نگاه رهبران سیاسی به رسانه جست‌وجو کرد و گفت فردی را می‌شناخته که معتقد بوده برای نظام رسانه‌ای کشور وجود دو روزنامه کیهان و اطلاعات کافی است. استدلال این فرد آن بوده که جریان چپ، به معنای مارکسیستی، در علوم انسانی دست بالا را دارد و هرچه فضای فعالیت رسانه‌ای بازتر شود، آنها موفق‌تر خواهند شد؛ بنابراین باید از موضع قدرت فضا را محدود کرد.

۲۴۲۲۴۳

کد مطلب 2275607

خبرخوان اوندور