اسفند ۹, ۱۴۰۴ ۱۰:۴۳
اخبار جدید سیاسی ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - 2 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

جدیدترین تحولات درباره مذاکرات ایران و آمریکا

به گزارش اخبار جدید به نقل از اقتصاد۲۴ بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر خارجه عمان در دیدار با جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا جزئیات مذاکرات واشنگتن و تهران و پیشرفت‌های حاصل‌شده تا کنون را ارائه کرد. وی در این دیدار با اشاره به اهمیت ادامه روند مذاکرات، گفت: «انتظار دارم در روز‌های آینده پیشرفت‌های بیشتری به‌دست...

جدیدترین تحولات درباره مذاکرات ایران و آمریکا

به گزارش اخبار جدید به نقل از اقتصاد۲۴ بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر خارجه عمان در دیدار با جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا جزئیات مذاکرات واشنگتن و تهران و پیشرفت‌های حاصل‌شده تا کنون را ارائه کرد.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

وی در این دیدار با اشاره به اهمیت ادامه روند مذاکرات، گفت: «انتظار دارم در روز‌های آینده پیشرفت‌های بیشتری به‌دست آید و صلح در دسترس قرار گرفته است».

منابع خبری «العربیه» نیز گزارش دادند که این دیدار «به‌طور کلی مثبت و سازنده» بوده و زمینه‌های همکاری و هماهنگی بیشتر در مسائل منطقه‌ای را فراهم کرده است.

بر اساس این گزارش، وزرای امور خارجه یاده شده نیز بر تعهد مشترک خود برای هماهنگی مداوم و اهمیت افزایش رایزنی‌ها در این مرحله حساس که منطقه در حال تجربه آن است، به منظور حل و فصل نگرانی‌ها و مسائل مبرم متعدد و هموار کردن راه برای مرحله جدیدی از همکاری سازنده منطقه‌ای که به نفع و پیشرفت همه کشور‌ها و مردم منطقه باشد، تاکید کردند.

همچنین وزیر امور خارجه عمان، به شبکه CBS اعلام کرد که دستیابی به توافق بر سر چارچوب کلی شرایط هسته‌ای «به‌زودی در دسترس است» و جزئیات فنی آن می‌تواند در یک چرخه حدود سه‌ماهه نهایی شود.

بیشتر بخوانید  پزشکیان: مذاکرات ایران و آمریکا یک گام روبه‌جلو بود

بیشتر بخوانید:غنی‌سازی ادامه خواهد داشت و چیزی از ایران خارج نخواهد شد


به گفته او، مذاکره‌کنندگان طی حدود ۹۰ روز قادر خواهند بود به موضوعاتی مانند ذخایر مواد غنی‌شده، راستی‌آزمایی و سازوکار‌های نظارتی لازم، و همچنین دسترسی به سایت‌های هسته‌ای رسیدگی کنند.

وزیر امور خارجه عمان افزود که مسائل غیرهسته‌ای نیز در قالب گفت‌و‌گو‌های منطقه‌ای میان ایران و همسایگان این کشور بررسی خواهد شد.

وی همچنین تأکید کرد که «کاملاً اطمینان دارد» اگر به دیپلماسی زمان داده شود، حتی بازرسان آمریکایی نیز امکان دسترسی به داخل ایران در چارچوب راستی‌آزمایی میدانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را خواهند داشت.

بر اساس اظهارات او، ایران موافقت کرده است ذخایر فعلی مواد غنی‌شده خود را تا پایین‌ترین سطح ممکن («سطح خنثی») رقیق کرده و آن را به سوخت تبدیل کند.

او اعلام کرد: هیچ‌گونه انباشت و ذخیره‌سازی‌ای وجود نخواهد داشت و راستی‌آزمایی کامل انجام می‌شود. به نظر من این نیز دستاوردی به همان اندازه مهم است: راستی‌آزمایی کامل و جامع توسط آژانس.

منبع: همشهری آنلاین

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *